Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Bij Ann Dewulf Leiva kan je terecht voor individuele en relatie-therapie

2021/01/04

Wat er zich tussen mensen afspeelt kan soms onrechtvaardig zijn of aanvoelen. Betrouwbaarheid, wederkerigheid

Terug

Ann Dewulf Leiva

Het leven is geen vlakke lijn. We kennen allemaal hoogtepunten en soms diepe dalen. We krijgen op onze weg allemaal wel eens te maken met tegenslagen. En meestal geraken we daar zelf wel weer bovenop….maar soms kan die ene tegenslag ons uit evenwicht brengen, geraken we even het noorden kwijt en is er professionele hulp nodig om weer verder te kunnen. Of misschien ervaar je moeilijkheden met het nemen van bepaalde beslissingen, loop je vast in je huidige job, ervaar je spanningen met je partner of durf je toch niet die ene stap te zetten… Misschien loop je steeds tegen dezelfde zaken aan, raak je verstrikt in conflicten en ben je op zoek naar een manier om ermee om te gaan of het anders aan te pakken…

We zijn wie we zijn en dit steeds in relatie tot anderen. Waar je wieg staat bepaalt zoveel en dat beseffen we niet altijd. Wat er zich tussen mensen afspeelt kan soms onrechtvaardig zijn of aanvoelen. Betrouwbaarheid, wederkerigheid en dialoog vormen de rode draad in de zoektocht naar de essentie van onze relaties.
Het is vaak erg helend om naar problemen te kijken vanuit het contextuele gedachtegoed. Waarom is de balans van geven en ontvangen uit evenwicht? Welke hulpbronnen heb ik om problemen aan te pakken? Welke patronen komen steeds terug en hoe kan ik dat veranderen? Door wie word ik wel of niet “gezien”? Krijg ik wel voldoende erkenning? Hoe werken we weer aan herstel, hoe leer ik weer mijn “grond” in te nemen, mijn grenzen aan te geven…
Allemaal thema’s die aan bod kunnen komen.

Ik begeleid zowel jongeren als volwassenen. Je kan bij me terecht voor individuele, relatie- en gezinstherapie.

Ik werkte gedurende 22 jaar als psychiatrisch verpleegkundige binnen de setting van een psychiatrisch ziekenhuis. In 2019 behaalde ik mijn diploma van systemisch contextueel counselor bij de vzw Leren over Leven. En in 2020 startte ik als zelfstandige bij groepspraktijk Aan-zet. Ik volg op dit moment de opleiding Integratieve Psychotherapie.

Tarief: € 60 voor een gesprek

Voor een afspraak of bijkomende vragen kan je mij bereiken op +32 (0) 486 42 02 09

Of mailen naar anndewulfleiva@aan-zet.be

Of via onderstaande contactformulier:

Ik maak graag een afspraak met Ann Dewulf Leiva

psycholoog | psychotherapeut | counseling | Antwerpen | Bij Diane kan je terecht voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Een tussentitel

Deel dit artikel op

Aan-zet

Kerkstraat 140
2060 Antwerpen

Contactgegevens