Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Bij Nicole Scheirens kan je terecht voor individuele en relatie-therapie

2021/01/04

Mensen begeleiden en ondersteunen doe ik met mijn hart, kennis en ervaring

Terug

Mensen begeleiden en ondersteunen doe ik met mijn hart, kennis en ervaring. Ik beoog een laagdrempelige steun voor mensen die het (al dan niet tijdelijk) zwaar of moeilijk hebben.  De omgang met anderen kan onder spanning staan , mensen kunnen zich bedrukt voelen of lijken hun weg kwijt te zijn in de complexheid van hun leven.

Partnerschap , ouder zijn, relaties met familie, vrienden en omgeving, (bijna) scheiding en hoogconflictscheiding zijn thema's die het nauwst bij mezelf liggen.

Systeemtheorie zegt onder andere dat alles met elkaar verbonden is en dat mensen elkaar voortdurend wederzijds beïnvloeden. Dit is dan ook mijn voornaamste werkkader. Vanuit deze benadering wil ik samen kijken naar wat maakt dat mensen vastlopen, welke hun valkuilen zijn maar ook wat hun krachten en sterktes zijn als individu, als koppel of gezin.

Ik deed de opleiding systeemcounseling behaalde een bachelor orthopedagogie. Daarnaast werk ik in Thuisbegeleiding al jaren samen met ouders, koppels en jonge kinderen met een beperking.

Tarief: € 60 voor een gesprek

Voor een afspraak of bijkomende vragen kan je mij bereiken op +32 (0) 468 19 23 22

Of mailen naar nicolescheirens@aan-zet.be

Of via onderstaande contactformulier:

 

 

Ik maak graag een afspraak met Nicole Scheirens

psycholoog | psychotherapeut | counseling | Antwerpen | Bij Nicole Scheirens kan je terecht voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Deel dit artikel op

Aan-zet

Kerkstraat 140
2060 Antwerpen

Contactgegevens