Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Stef Anthoni verzorgt in Antwerpen individuele psychotherapie, relatietherapie en traumatherapie

2021/01/04

Bij mij kan je terecht voor individuele psychotherapie, voor relatietherapie en traumatherapie

Terug

Bij mij kan je terecht voor individuele psychotherapie, traumatherapie en voor relatietherapie en seksuologie.

psycholoog | psychotherapeut | seksuoloog | traumatherapeut | Antwerpen | Bij Stef Anthoni kan je terecht voor individuele psychotherapie, relatietherapie en traumatherapie.

Individuele Psychotherapie

Als klinisch psycholoog/psychotherapeut richt ik me in individuele psychotherapie bij voorkeur op vragen waar er systemisch kan gekeken worden naar de probleemgebieden. Therapeutische technieken zoals EMDR en hypnotherapie kunnen hierbij aanvullend ingezet worden. Dit kan zowel vertrekken vanuit concrete hulpvragen als vanuit existentiële problemen.

Relatietherapie

Vanuit opleidingen in partnerrelatietherapie werk ik met problemen in de partnerrelatie. Opleidingen in systeemdenken en gezinsdynamieken hebben deze interesse aangewakkerd. Samen verkennen we of we starten met koppelgesprekken of individuele gesprekken.

Seksuologie - psychotherapie

Als seksuoloog - psychotherapeut werk ik rond seksuele problematieken die zowel in de relatie als in de individuele sfeer aan bod kunnen komen.

Geïnspireerd door opleidingen gegeven door Clark Baim is er in mijn praktijk ook ruimte om te werken rond problemen met ongewenst seksueel gedrag.

Traumatherapie

Mijn ervaringen door bijna 30 jaar als leidinggevende te werken in het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Antwerpen en meer dan 25 jaar stichtend lid geweest te zijn van het Centrum voor Trauma en Psychotherapie getuigen van een grote affiniteit met de problematiek van trauma. Hierbij kan het zowel gaan om éénmalige trauma-ervaringen als om complex trauma, vaak in combinatie met een geschiedenis van verstoorde hechtingsrelaties.

Al deze opleidingen en jarenlange ervaring wil ik verder inzetten binnen de praktijk van Aan-Zet.

Het tarief voor een gesprek is 75 euro.

U kan me bereiken op het nummer +32 (0)479/851.805 via stefanthoni@aan-zet.be of via onderstaand contactformulier

Ik maak graag een afspraak met Stef

Deel dit artikel op

Aan-zet

Kerkstraat 140
2060 Antwerpen

Contactgegevens